Kahramanmaraşlı şehidin kanı yerde kalmadı

Hatay-Gaziantep-Osmaniye'de devam eden operasyonlarda teröristler arasında çıkan silahlı çatışmada, 2 terörist silahıyla (2 M-16 piyade tüfeği) birlikte ölü olarak ele geçirildi. MSB yapılan açıklamaya göre: '30 Temmuz 2011 tarihinde, Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesi Gaziler köyünde Uzman Jandarma III. Kademe Çavuş Abdülmecit YILDIRIM'ın şehit edilmesinin faili olan yeşil kategoride aranan Agit-Kotol kod adlı Hakim Bedri adlı teröristin etkisiz hale getirilmiştir.' İfade edildi.

Adana Jandarma Bölge Komutanlığı emir komutasında, Eren Abluka-12 Şehit Jandarma Er Cüneyt Kırlı Operasyonu kapsamında, Osmaniye-Merkez-Küllü Köyü kırsalında JÖH birlikleri ile teröristler arasında çıkan silahlı çatışmada, 2 terörist silahıyla (2 M-16 piyade tüfeği) birlikte ölü olarak ele geçirildi.
 
Etkisiz hale getirilen teröristlerin kimliği belli oldu

Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin sözde Amanos Sahada üst düzey sorumlu olarak faaliyet yürüten ve Terör Arananlar Listesi'nde 2 milyon TL’ye kadar ödülle ”Yeşil” kategoride aranan, İranlı Agit- Kotol kod adlı Hakim Bedri adındaki terörist olduğu belirlendi.
 
Diğer teröristin ise Sözde Amanos Sahada faaliyet yürüten ve Terör Arananlar Listesi'nde 500 bin TL’ye kadar ödülle ”GRİ” kategoride aranan, Armanç Nesimi kod adlı Beraat Boztemir adındaki terörist olduğu tespit edildi. 

Şehidimizin Kanı Yerde Kalmadı!

İçişleri Bakanlığı ratafından yapılan açıklamada: “Yeşil kategoride aranan Agit-Kotol  kod adlı Hakim Bedri adlı teröristin 30 Temmuz 2011 tarihinde, Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesi Gaziler köyünde Uzman Jandarma III. Kademe Çavuş  Abdülmecit YILDIRIM’ın şehit edilmesi (1) Astsubay ve (1) Uzman Jandarma Çavuş’un yaralanması olayının faili olduğu, teröristlerin sözde Amanos saha olarak adlandırılan Hatay-Gaziantep-Osmaniye ve Kilis illeri bölgesinde, 2013-2021 yılları arasında erzak temin etmek amacıyla çok sayıda vatandaşımızı alıkoyma, yağma ve kundaklama olaylarına karıştığı tespit edilmiştir.” Denildi.

Bakmadan Geçme